Gevel-Keramiek

Keramische gevelbekleding: bakstenen, glazuurbakstenen, steenstrips en tegels
Voor een keramische gevelbekleding biedt BH Keramiek diverse oplossingen: authentieke bakstenen, glazuurstenen, keramische strippen, tegels en (lei-)pannen. Exclusieve en duurzame keramische bouwproducten van de producenten Ströher, Covadonga, Ketley Brick en Meyer-Holsen zijn met zorg geselecteerd.

Ströher Keramische Strippen

 

Zo biedt het Duitse Ströher vooruitstrevende producten voor moderne geveloplossingen. Duurzame en eigentijdse steenstrips met een groot aanbod aan kleuren, structuren en formaten.
Ströher keramische strippen worden direct d.m.v. extrusie geproduceerd – niet uit hele bakstenen gezaagd!
Onze steenstrips zijn robuust en tegelijk licht van gewicht en bij uitstek geschikt voor moderne gevelisolatie- of prefab-betonsystemen. Speciale hoekstrips uit één stuk maken het baksteengevelbeeld compleet.Bekijk hier de steenstrips en tegels van het merk Ströher

Covadonga gespecialiseerd in de productie van 1-brand (mono-cuisson) glazuurbakstenen. Vele kleuren zijn mogelijk van geel, wit, grijs, groen tot blauw in een gladde, een geschaafde of een rustieke uitvoering. Door de bijzonder interessante prijs-kwaliteit verhouding worden onze geglazuurde bakstenen ook op grote bouwprojecten toegepast. La Covadonga glazuurbakstenen – duurzaam, expressief en creatief.

Bekijk hier de glazuurbakstenen van het merk Covadonga

 

Ketley Brick is producent van de originele Engelse Blue Bricks. Deze “Class A – Engineering Bricks” staan borg voor een uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en blijvende uitstraling. Naast Blue Bricks strengpers bakstenen produceert Ketley Brick natuurlijk gekleurde bruine en rode tinten bakstenen en strippen en robuuste “Quarry Tiles”.

Bekijk hier de Blue Bricks en strippen van het merk Ketley Brick

Bricks and Slips 
Vanuit ons internationale netwerk leveren wij verschillende typen exclusieve gebakken gevelstenen en strippen, waaronder originele Wasserstrich, Handvorm en Strengpers.Bekijk hier onze Bricks and Slips

De keramische leipannen in diverse vormen en afmetingen en de “dak”pannen van Meyer-Holsen lenen zich uitstekend voor verticale toepassingen zoals buitengevels.

Bekijk hier het assortiment van Meyer-Holsen

 

 

Contactgegevens

BH KERAMIEK BV
KvK: 09149769
Tel:  +31 (0) 24 6 639 639

Verkoop, advies, algemeen:
E: info@bh-keramiek.com

Maatlat 25E
NL-1906 BL LIMMEN

Logistiek:
E: office@bh-keramiek.com

Kerkenbos 13-07
NL-6546 BG Nijmegen