Gevel-Keramiek

Keramische gevelbekleding | glazuurstenen – steenstrips – bakstenen – leien – keramische elementen
Voor gevels biedt BH KERAMIEK | Building Ceramics diverse oplossingen: geglazuurde bakstenen, keramische strippen, originele bakstenen, tegels en (lei-)pannen. Exclusieve en duurzame keramische bouwproducten van gerenommeerde producenten LA COVADONGA, STRÖHER, VERTICO en MEYER-HOLSEN.

 

COVADONGA gespecialiseerd in de productie van 1-brand (mono-cuisson) glazuurbakstenen. Vele kleuren zijn mogelijk in een gladde, een geschaafde, gekamde of een rustieke uitvoering. Door de buitengewoon interessante prijs-kwaliteit verhouding worden onze geglazuurde bakstenen ook op grote bouwprojecten toegepast. La Covadonga glazuurbakstenen – duurzaam, expressief en creatief.

Bekijk hier de glazuurbakstenen van het merk Covadonga

 

 

 

STRÖHER keramische steenstrippen van klinkerkwaliteit, gereduceerd, geëngobeerd of geglazuurd zijn altijd geëxtrudeerd – niet uit baksteen gezaagd! Lokale Westwalderklei vormt de natuurlijke basis.
Geëxtrudeerde steenstrippen van Ströher – al ruim 130 jaar expressief en duurzaam.

Bekijk hier de keramische strippen van het merk Ströher

 

 

 

VERTICO levert een kompleet assortiment keramische elementen voor zowel gevel en hellend dak. Eenvoudig te bevestigen met Vertico Clip (J-Profil) of met schroeven (L-Profil,S-Profil en ook J-Profil).  

Bekijk hier de keramische gevelelementen van Vertico

 

 

De keramische leipannen in diverse vormen en afmetingen en ook de “dakpannen” van MEYER-HOLSEN worden tevens als gevelbekleding toegepast en lenen zich uitstekend voor hergebruik waarmee kan worden bijgedragen aan een circulaire en duurzame leefomgeving.

Bekijk hier het assortiment van Meyer-Holsen

 

 

 

Contactgegevens

Adres

BH KERAMIEK BV
Maatlat 25E
NL-1906 BL Limmen

KvK: 09149769

Tel: +31 (0) 24 6 639 639

Contact

E: info@bh-keramiek.com
(advies en verkoop)

E: office@bh-keramiek.com
(logistiek en administratie)