Onderneming

Toekomstgerichte keramische bouwoplossingen: exclusief, duurzaam, innovatief

BH KERAMIEK is internationaal leverancier van keramische dakpannen, glazuurbakstenen, gevelstenen, straatstenen en steenstrips. Wij zijn exclusief dealer van de gerenommeerde merken : Meyer-Holsen, Ströher, Dreadnought, Ketley, La Covadonga. De merken in ons assortiment zijn geselecteerd op exclusiviteit, kwaliteit, prijs, garantie en duurzaamheid. Dit zijn belangrijke pijlers voor ons.

Onze vaste producten in het assortiment zijn al exclusief, maar meer is mogelijk. Samen met onze relaties zoeken we naar een passend antwoord om een idee te verwezenlijken of  een specifiek vraagstuk op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een speciaal formaat baksteen of steenstrip, een afwijkende kleurstelling of structuur of zelfs de vorm van de steen. BH Keramiek denkt graag met u mee!

De bouwwereld is continu in beweging. BH Keramiek beweegt hier in mee, door in samenwerking met de fabrikanten het productenaanbod te verbeteren en te innoveren. Wat is de vraag uit de markt? Wat zijn de nieuwste trends? En hoe kunnen wij ons aanbod hierop afstemmen? Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met geëxtrudeerde strippen – niet uit baksteen gezaagd! –  als antwoord op de opkomende vraag naar gevelisolatie- en prefabbetonsystemen met een hoogwaardige keramische afwerking.
Onlangs hebben wij met onze partner Meyer-Holsen een esthetische Ivoorwitte keramische dakpan ontwikkeld waardoor warmte wordt weerkaatst.

Wij kijken ook op welke innovatieve manier wij de toepassingsmogelijkheden en gebruik van onze producten nog verder kunnen optimaliseren in de toekomst!

Partner in de Bouw
BH Keramiek heeft een selectief netwerk van verkooppunten in Nederland en België. Dit netwerk bestaat uit gespecialiseerde groothandels, dak- en steenspecialisten. Zij kunnen u alle informatie geven over ons assortiment. BH Keramiek staat u, als architect, aannemer of ontwikkelaar, natuurlijk graag te woord om u te adviseren in de voorbereidingsfase van een nieuwbouw-, renovatie- of transformatieproject.

Partner in Export
Een deel van onze afzet vindt plaats op buitenlandse markten, binnen en buiten de EU. Op zowel vaste exclusieve basis als op projectbasis vormt BH Keramiek b.v. voor diverse Europese keramische fabrikanten een partner in export. Wij zijn betrokken bij de voorbereiding van de bouwprojecten in het buitenland en dragen zorg voor het logistieke, douane en financiële traject.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Online marketing