Onderneming

Toekomstgerichte Keramische Bouwoplossingen |  Exclusief – Beproefd – Innovatief

BH KERAMIEK | Exclusief dealer van de gerenommeerde merken  MEYER-HOLSEN, KETLEY, STRÖHER, LA COVADONGA is gespecialiseerd leverancier van onderscheidend bouwkeramiek. Keramische bouwproducten gemaakt van excellente grondstoffen en op zeer hoge temperaturen gebakken wat resulteert in extreem duurzame, kleur- en vormvaste materialen. Hoogwaardig bouwkeramiek geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Onze keramische gevelstenen en dakpannen, geglazuurde bakstenen, strippen en leipannen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar: geglazuurd, geëngobeerd of in natuurlijke tinten. Elk afzonderlijk exemplaar staat borg voor kwaliteit, charisma, individualiteit en duurzaamheid.  

Onze vaste producten in het assortiment zijn al exclusief, echter meer is mogelijk! Samen met onze relaties zoeken we naar een passend antwoord of een oplossing om een idee te verwezenlijken. Een speciaal formaat baksteen of keramische strip, een gerichte kleurstelling, structuur of vorm, etc. Wij denken graag met u mee! Door de ruime keuze in formaten, kleuren, vormen, texturen en glansgradaties krijgen gevels en daken de gewenste uitstraling passend in de omgeving. De bouwwereld is continu in beweging. BH KERAMIEK  beweegt hier in mee, door in samenwerking met fabrikanten het productenaanbod te verbeteren en te innoveren. Wat zijn de nieuwste trends? En hoe kunnen wij ons aanbod hierop afstemmen? Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met geëxtrudeerde strippen – niet uit baksteen gezaagd! –  als antwoord op de opkomende en inmiddels toenemende vraag naar gevelisolatie- en prefabbetonsystemen met een hoogwaardige keramische afwerking. Een groot voordeel hierbij is dat er veel minder grondstof en energie nodig is voor productie van deze strippen t.o.v. gezaagde strippen uit baksteen. Met onze partner Meyer-Holsen hebben wij een esthetische witte keramische dakpan ontwikkeld, waardoor warmte wordt weerkaatst en de temperatuur van de directe omgeving minder toeneemt. Lees “het grootse effect van wit op een duurzame leefomgeving”.
Wij kijken ook op welke innovatieve manier wij de toepassingsmogelijkheden en duurzaam gebruik van onze producten nog verder kunnen optimaliseren in de toekomst!

Partner in de Bouw Wij staan architect, aannemer en ontwikkelaar, graag te woord om te adviseren in de voorbereidingsfase van een nieuwbouw-, renovatie- of transformatieproject. Tevens werken wij nauw samen met gespecialiseerde groothandels, dak-, en steenspecialisten in Nederland en België. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.   

Contactgegevens

BH KERAMIEK BV
Maatlat 25E
NL-1906 BL Limmen

The Netherlands

Tel:  +31 (0) 24 6 639 639

Sales, advice, general:
E: info@bh-keramiek.com

Logistics:
E: office@bh-keramiek.com

Trade Register: 09149769