Onderneming

Toekomstgerichte keramische bouwoplossingen: exclusief, duurzaam, innovatief

BH KERAMIEK is gespecialiseerd leverancier van onderscheidend bouwkeramiek, nationaal en op buitenlandse markten. Keramische bouwproducten, gemaakt van excellente grondstoffen en op zeer hoge temperaturen gebakken resulterend in extreem duurzame, kleur- en vormvaste materialen . Bouwkeramiek geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Onze keramische gevelstenen, strippen, leien en dakpannen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: geglazuurd, geëngobeerd of in natuurlijke tinten. Elk afzonderlijk exemplaar is een product dat borg staat voor kwaliteit, charisma, individualiteit en duurzaamheid.  

Wij zijn exclusief dealer van de gerenommeerde merken Meyer-Holsen, Ströher, Dreadnought, Ketley, La Covadonga. De producten in ons assortiment zijn geselecteerd op exclusiviteit, kwaliteit-prijs verhouding, garanties en duurzaamheid. Dit zijn belangrijke pijlers voor ons.

Onze vaste producten in het assortiment zijn al exclusief, echter meer is mogelijk. Samen met onze relaties zoeken we naar een passend antwoord om een idee te verwezenlijken of een passende oplossing. Dit kan gaan om een speciaal formaat baksteen of keramische strip, een gerichte kleurstelling, structuur of vorm, etc. BH Keramiek denkt graag met u mee! Door de ruime keuze in in formaten, kleuren, vormen, texturen en glansgradaties krijgen gevels en daken de gewenste uitstraling die past in de omgeving.

De bouwwereld is continu in beweging. BH Keramiek beweegt hier in mee, door in samenwerking met fabrikanten het productenaanbod te verbeteren en te innoveren. Wat is de vraag uit de markt? Wat zijn de nieuwste trends? En hoe kunnen wij ons aanbod hierop afstemmen? Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met geëxtrudeerde strippen – niet uit baksteen gezaagd! –  als antwoord op de opkomende en inmiddels toenemende vraag naar gevelisolatie- en prefabbetonsystemen met een hoogwaardige keramische afwerking. Een groot voordeel hierbij is dat er veel minder grondstof en energie nodig is voor productie van deze strippen t.o.v. gezaagde strippen uit baksteen.
Met onze partner Meyer-Holsen hebben wij een esthetische witte keramische dakpan ontwikkeld, waardoor warmte wordt weerkaatst en de temperatuur van de directe omgeving minder toeneemt. Lees “het grootse effect van wit op een duurzame leefomgeving”.

Wij kijken ook op welke innovatieve manier wij de toepassingsmogelijkheden en gebruik van onze producten nog verder kunnen optimaliseren in de toekomst!

Partner in de Bouw
Wij staan u, als architect, aannemer of ontwikkelaar, graag te woord om u te adviseren in de voorbereidingsfase van een nieuwbouw-, renovatie- of transformatieproject. Tevens werken wij samen met gespecialiseerde groothandels, dak-, en steenspecialisten in Nederland en België. 

Partner in Export
Een deel van onze afzet vindt plaats op buitenlandse markten, binnen en buiten de EU. Op zowel vaste exclusieve basis als op projectbasis vormt BH KERAMIEK voor diverse Europese keramische fabrikanten een partner in export. Wij zijn betrokken bij de voorbereiding van de bouwprojecten in het buitenland en dragen zorg voor het logistieke, douane en financiële traject.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Online marketing