La Covadonga Glazuurstenen

Op het gebied van kleur en expressie is met de geglazuurde bakstenen van La Covadonga eindeloos veel te realiseren. Bijzondere effecten zijn mogelijk met een ruime keuze aan glazuurkleuren – uni- of multikleurig, gemarmerd of stoere metaalglazuren – en diverse texturen en formaten. Volledige gevels geglazuurd of vlakken in combinatie met ongeglazuurde materialen.  Geglazuurd bouwkeramiek vangt licht, kaatst licht en vormt een krachtig vlak.

BH Keramiek biedt met La Covadonga glazuurstenen een zeer compleet programma.

Deze in 1-brand (mono cuisson), op zeer hoge temperaturen (tot ca. 1.200° C), gebakken glazuurstenen beschikken over exceptionele technische en esthetische eigenschappen. Door het glazuurproces is een scala van kleuren mogelijk.

La Covadonga verglaasde bakstenen zijn met hun dichte structuur en lage wateropname uitermate bestand tegen invloeden van buitenaf zoals vorst en vocht. De geglazuurde bakstenen zijn UV-bestendig en chemisch resistent.

La Covadonga glazuurstenen zijn eenvoudig schoon te houden en worden toegepast in de meest uiteenlopende bouwprojecten zoals woningbouw, scholen, ziekenhuizen, sportaccommodaties, kantoorgebouwen, tunnels, trein-, metro- en benzinestations en parken.

La Covadonga Glazuurbakstenen – duurzaam, creatief, expressief

 

www.glazuurstenen.nl

 

Voor specificaties en mogelijkheden klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens

Adres

BH KERAMIEK BV
Maatlat 25E
NL-1906 BL Limmen

KvK: 09149769

Tel: +31 (0) 24 6 639 639

Contact

E: info@bh-keramiek.com
(advies en verkoop)

E: office@bh-keramiek.com
(logistiek en administratie)