Samenwerking met Sto

Nijmegen, 1 februari 2017    

Graag maken wij melding van de samenwerking voor Ströher steenstrips met de firma Sto Isoned bv uit Tiel, specialist op het gebied van buitengevelisolatie systemen (o.a. Sto Therm Vario). In diverse landen werkt het mondiaal actieve Sto al meer dan 10 jaar met de keramische strippen van het kwaliteitsmerk STRÖHER. De strippen van Ströher worden gefabriceerd d.m.v. extrusie en zijn dus niet uit baksteen gezaagd. Daardoor is er minder grondstof en energie nodig voor productie.  BH KERAMIEK is agent-importeur van Ströher sinds 2014.

In de sterk ontwikkelende en groeiende markt voor buitengevelisolatie-systemen met een keramische afwerking verwachten wij met de bundeling van kennis en gezamenlijke inspanning in staat te zijn een goed deel van de Nederlandse markt professioneel te kunnen bedienen met een totaalproduct van een bewezen buitgengevelisolatie-systeem gecombineerd met hoogwaardige keramische strippen.

Sto Isoned heeft binnen het Sto Brick assortiment zes collecties van Ströher opgenomen waaronder de speciale langformaat series Riegel 50, Glanzstücke en Zeitlos.

+         =           

Contactgegevens

BH KERAMIEK BV
KvK: 09149769
Tel:  +31 (0) 24 6 639 639

Verkoop, advies, algemeen:
E: info@bh-keramiek.com

Maatlat 25E
NL-1906 BL LIMMEN

Logistiek:
E: office@bh-keramiek.com

Kerkenbos 13-07
NL-6546 BG Nijmegen